Spring til indhold
value tech

NDI Value Tech

NDI Value Tech giver dig en eksponering mod verdens største teknologivirksomheder i en aktiv forvaltning. Porteføljen består af 20-40 store, profitable virksomheder, der har solide voldgrave og bæredygtige forretningsmodeller.

 Selvom virksomhederne i porteføljen allerede er etablerede og profitable, har de stadig potentialet til at vokse og udvide deres forretning. Vi foretager aktive valg og fravalg blandt verdens største teknologivirksomheder, baseret på virksomhedernes vækstpotentiale og evne til at levere langsigtet værdi.

En særlig kendetegn ved NDI Value Tech er, at virksomhederne fra NDI Gorilla Tech-porteføljen kan flyttes til denne portefølje, når de bevæger sig fra en fase med hurtig vækst til en fase med modenhed. Dette giver investorerne mulighed for at forblive eksponeret mod virksomheder, der har bevist deres værd og er i stand til at generere stabil indtjening, samtidig med at man drager fordel af den bredere diversificering, som NDI Value Tech tilbyder.

Ligesom de andre porteføljer vil NDI Value Tech også blive rebalanceret løbende for at sikre, at den er i overensstemmelse med vores investeringsstrategi og markedets forhold. Dette sikrer, at porteføljen er optimeret til at udnytte vækstmuligheder og minimere risikoen ved at fastholde forholdsmæssig eksponering mod underpræsterende virksomheder eller sektorer inden for tech.

Central Investorinformation

Miniumsinvestering: DKK 750.000.
Investering under DKK 750.000? Klik her.

Der betales 0,00% i management fee i porteføljen.

Der betales performance fee på 20% af gevinster over 7% om året. Læs mere om performance fee HER.

Sektorer i porteføljen:

Geografisk distribution:

Størrelse og vækst vs. NASDAQ

Heatmappet sammenligner størrelse og vækst mellem virksomhederne i porteføljen og virksomhederne i NASDAQ generelt.

Sammenligningen viser af virksomhederne i NDI Value Tech vækster hurtigere end virksomhederne i NASDAQ generelt, og at den gennemsnitlig vækst for porteføljens virksoomheder er “høj”.

NDI Value Tech er den af vores porteføljer der minder mest om en NASDAQ ETF, dog med et mere tydeligt fokus og aktive fravalg af alle virksomheder der ikke performer eller hvis forretningsmodeller er truet.

Hør Mads fortælle om Value-porteføljen:

DE ØVRIGE PORTEFØLJER

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0