Skip to content

Mads Christiansen

Tech investor, Fond Manager, foredragsholder, underviser og rådgiver

MADS CHRISTIANSEN FOREDRAG

Fremtidens internet – Metaverse, web3, AI, blocchain og NFTer.

Begreber som metaverse, web3, AI, blockchain og NFTer svirrer i medierne i dag. Men hvad betyder de egentlig, og hvordan ser fremtidens internet ud for forbrugeren, såvel som de virksomheder og organisationer, der skal begå sig i den digitale fremtid?

I foredraget vil Mads på en interessant og letforståelig måde formidle ovenstående begreber, som alle er meget forskellige men vigtige hver især, da de bliver centrale elementer i fremtidens digitale verden. Mads Christiansen skræddersyer gerne foredraget, så det giver indsigt og en præcis forståelse af begreberne, således at lytteren får en forståelse for, hvordan den digitale fremtid kan påvirke fremtidens arbejdspladser, organisationer og virksomheder.

UDFYLD FORMULAR

Kontakt Mads Christiansen

Send os nemt en forespørgsel. 
Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

MADS CHRISTIANSEN FOREDRAG

Digital omstilling og disruption

Morgendagens store vindere er dem, der skaber innovation i dag. Men hvordan skaber og vedligeholderen virksomhed den edge?

Alle virksomheder må i dag enten innovere eller se andre overhale sig. Du er enten den der disrupter eller den der er ved selv at blive disruptet.

I dette foredrag gennemgår Mads en række spændende eksempler på disruptive virksomheder og taler om styrkerne i digital omstilling. Mads giver samtidig en række konkrete tips og tricks til hvordan en virksomhed kan og bør være innovativ, hvilket mindset der er afgørende for virksomhedens succes samt hvordan du spotter de ting udefra som potentiel investor, så du ender med at være investeret i Netflix – og ikke i Blockbuster – midt i streamingrevolutionen.

UDFYLD FORMULAR

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage løbende opdateringer om investeringer, hvad der rør sig på aktiemarkedet, i New Deal Invest samt informationer om arrangementer med Mads

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0