Spring til indhold

INVESTERING AF PENSION

For et langsigtet afkast

Du kan investere en del af din pension hos NewDeal Invest

Din pension er ikke bare er en opsparing. Det er dine drømme, dine ambitioner og din tryghed for fremtiden.

Derfor er det afgørende, at du investerer din pension efter en strategi, der passer til netop dig, og som både beskytter den pension, du allerede har, og samtidig skaber de bedste muligheder for langsigtet afkast.

Balance er Nøglen

At investere en stor del af din pension konservativt er klogt, men at være for forsigtig kan have lige så høj risiko, som at være for dristig.

Du skal finde balancen mellem den del, der kun handler om at beskytte din pension mod inflationen, og den del, der handler om at skabe et højere afkast på lang sigt.

Hvis du kigger på din pension lige nu og tænker ”jamen hvor skal et højt afkast komme fra?”, så kan NewDeal Invest hjælpe med den del!

Prøv vores beregner og se din pension vokse:

[jms-pension-investment-calculator]

Minimumsinvesteringen i hovedfonden, NewDeal Invest, er DKK 750.000. Beregningen viser akkumuleret afkast før omkostninger og skat, og er alene ment som en vejledende visualisering af det årlige afkast. Investering under DKK 750.000? Klik her.

Download vores investeringsguide til din pension

investering af pension

Sådan investerer du din pension i 3 simple trin:

1

Tjek størrelsen på din pension på www.pensionsinfo.dk og sikre dig, at du har mindst DKK 2.700.000 på din rate- eller kapitalpension i dit pengeinstitut.

2

Send en e-mail til dit pengeinstitut, hvor din rate- eller kapitalpension er. Du kan f.eks. skrive:

Kære pengeinstitut,

Jeg vil gerne investere en del af min pension i forskellige investeringsmuligheder hos New Deal Invest Fond I A/S, CVR-nr.: 42300705. Vil I venligst oplyse mig, hvor meget jeg f.eks. kan investere i unoterede aktier samt skrive til NewDeal Invest på kontakt@newdealinvest.dk for at få investeringen gennemført?

Med Venlig Hilsen

(og sæt os gerne “CC” på mailen). Så kan vi komme i gang med papirerne med det samme.

3

Vi klarer alt det praktiske herfra.
 
Hvis vi ikke var CC på din mail til pengeinstituttet, så skriv til os via formularen i bunden af siden. Så samler vi bolden op derfra!
newdeal

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0