Spring til indhold
gorilla tech

NDI Gorilla Tech

NDI Gorilla Tech består af 50-80 af verdens hurtigst voksende teknologivirksomheder, og giver derfor en diversificeret eksponering mod de teknologiske megatrends. Denne diversificering sikrer investorerne en bred spredning af deres investeringer på tværs af forskellige teknologisektorer og mindsker dermed risikoen ved at være afhængig af en enkelt virksomhed eller sektor.

Porteføljen består af de førende virksomheder inden for kunstig intelligens, cyber security og fintech samt andre nøgleområder inden for teknologi. Disse virksomheder anses for at være pionerer og eksperter inden for deres respektive områder, og deres tilstedeværelse i porteføljen giver investorerne mulighed for at drage fordel af den seneste udvikling og innovation inden for disse sektorer.

For at sikre optimal ydeevne og tilpasse sig det dynamiske teknologiske landskab, rebalanceres porteføljen løbende. Dette indebærer justeringer i vægtningen af forskellige virksomheder baseret på deres præstationer og markedsforholdene. Rebalanceringen sikrer, at porteføljen forbliver i overensstemmelse med investeringsstrategien og giver mulighed for at kapitalisere på nye muligheder, samtidig med at man mindsker risikoen ved at fastholde forholdsmæssig eksponering mod underpræsterende sektorer eller virksomheder.

Central Investorinformation

Miniumsinvestering: DKK 750.000.
Investering under DKK 750.000? Klik her.

Der betales 0,00% i management fee i porteføljen.

Der betales performance fee på 20% af gevinster over 7% om året. Læs mere om performance fee HER.

Sektorer i porteføljen:

Geografisk distribution:

Størrelse og vækst vs. NASDAQ

Heatmappet sammenligner størrelse og vækst mellem virksomhederne i porteføljen og virksomhederne i NASDAQ generelt.

Sammenligningen viser at virksomhederne i NDI Gorilla Tech vækster væsentligt hurtigere end virksomhederne i NASDAQ, og at virksomhederne i porteføljen er mere varierede i størrelse.

Sammenligningen understreger også investeringsstrategiens store fokus på virksomheder i høj vækst og med en lang vækstrejse foran sig.

Hør Mads fortælle om Gorilla-porteføljen:

DE ØVRIGE PORTEFØLJER

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0