Spring til indhold
blockchain

NDI Blockchain

NDI Blockchain giver dig en eksponering mod blockchain-teknologien, som anses for at være en af fremtidens helt store digitale teknologier. Porteføljen består af 15-40 virksomheder.

Virksomhederne i NDI Blockchain er enten involveret i udviklingen eller brugen af blockchain-teknologi, med henblik på at skabe den næste version af internettet.

Det er vigtigt at bemærke, at NDI Blockchain-porteføljen ikke investerer direkte i kryptovalutaer, men udelukkende fokuserer på børsnoterede aktier. Det giver dig mulighed for at få eksponering mod blockchain- og kryptoindustrien gennem et mere traditionelt investeringsmiddel.

Ved at vælge børsnoterede aktier i stedet for kryptovalutaer i porteføljen giver NDI Blockchain dig en større stabilitet og gennemsigtighed, der er forbundet med at handle på børserne. Samtidig giver det også mulighed for at udnytte vækstmulighederne i blockchain-teknologien uden at skulle håndtere de risici og den volatilitet og de skattemæssige udfordringer, der er forbundet med handel med kryptovalutaer.

Ligesom de andre porteføljer vil NDI Blockchain-porteføljen også blive regelmæssigt rebalanceret for at sikre, at den er i overensstemmelse med vores investeringsstrategi og markedets udvikling. Dette giver mulighed for at tilpasse porteføljen i henhold til virksomhedernes præstationer og markedets forhold og sikrer, at du forbliver eksponeret mod de mest lovende virksomheder inden for blockchain-teknologien.

Central Investorinformation

Miniumsinvestering: DKK 750.000.
Investering under DKK 750.000? Klik her.

Der betales 0,00% i management fee i porteføljen.

Der betales performance fee på 20% af gevinster over 7% om året. Læs mere om performance fee HER.

Sektorer i porteføljen:

Geografisk distribution:

Størrelse og vækst vs. NASDAQ

Heatmappet sammenligner størrelse og vækst mellem virksomhederne i porteføljen og virksomhederne i NASDAQ generelt.

Sammenligningen viser en større spredning i såvel størrelse som vækst blandt virksomhederne i porteføljen, sammenlignet med NASDAQ generelt. Dette er også et udtryk for en portefølje med investeringer i en ny teknologi i sit tidligste stadig, hvor variationen i udsvinget for hver virksomhed er høj.

Hør Mads fortælle om Blockchain-porteføljen:

DE ØVRIGE PORTEFØLJER

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0