Spring til indhold

Kapitalforvaltning

Vi tilbyder professionel og aktiv kapitalforvaltning for såvel privatpersoner som virksomheder, der har et ønske om at få formuen til at vokse. Vores fornemmeste opgave er at skabe fremtidige afkast til vores investorer. For at skabe det bedste afkast på den lange bane er investeringsstrategien og porteføljen baseret på investeringer i innovation, fremtid og digitalisering. Vi har konstant fingeren på pulsen og bruger mange ressourcer på at prøve at forstå fremtiden med henblik på at kunne spotte fremtidens vindere på aktiemarkedet.

Vi har mange års erfaring inden for kapitalforvaltning

Kapitalforvaltning er en tillidssag, og du bør derfor vælge dine forvaltere med omhu. NewDeal Invest bør være din foretrukne kapitalforvalter, hvis du ønsker en investeringsfond med mange års erfaring.

NewDeal Invest er stiftet med et mål om at sikre et bedre afkast for alle investorer. Vi er af den overbevisning, at det bedste afkast opnås ved at investere langsigtet i innovative virksomheder med et stort vækstpotentiale, hvorfor det er omdrejningspunktet i vores strategi.

I dag håndterer vi formuer for en lang række private kunder og erhvervskunder, der tror på, at fremtidens vindere skal findes blandt de virksomheder, der er på den rigtige side af innovationskurven. Vi investerer i både Value Tech, GorillaTech, Web3.0 og MadsCs favoritter.

kapitalforvaltning

Fleksibel kapitalforvaltning med høj gennemsigtighed

Din formue skal aktiveres for at kunne vokse sig større. I den anledning betaler det sig at anvende fleksibel og personlig forvaltning.

Du kan med fordel få professionel hjælp til formuepleje, hvis du ikke har den nødvendige tid og/eller viden til at investere din formue i aktier på egen hånd.

Vi tilbyder kapitalforvaltning med høj gennemsigtighed og tilgængelighed.

Som investor hos NewDeal Invest har du altid et komplet overblik over udviklingen af dine investeringer, og du vil altid kunne kontakte os med spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Vi anbefaler, at du har en tidshorisont på mindst 5-10 år.

Hvorfor skal du bruge en kapitalforvalter?

Du ligger inde med en formue, som du gerne vil forvalte på den helt rigtige måde, og har i den forbindelse valget mellem at investere pengene selv eller at få professionel hjælp til dette. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

 

Vi tilbyder professionel kapitalforvaltning med følgende fordele:

  1. Du sparer tid (vi spotter fremtidens vindere for dig på baggrund af grundig research og analysearbejde)
  2. Du får risikospredning (vi investerer bredt i virksomheder på tværs af sektorer og lande)
  3. Du kan selv sammensætte og vægte din portefølje

 

Skal vi også forvalte din formue, pension eller andre frie midler, så kan du tilmelde dig som investor i dag. Det gør du ved at udfylde vores formular herunder.

Bliv kontaktet

Direkte kontakt

Mads Christiansen

Hvad koster det at få hjælp til kapitalforvaltning?

kapitalforvaltning

NewDeal Invest tilbyder gennemsigtig kapitalforvaltning – med tyk streg under gennemsigtig. Vi er ikke blot gennemsigtige i forhold til vores investeringer og udviklingen af disse, men også i forhold til vores priser.

Vi anvender en meget simpel prisstruktur uden skjulte gebyrer. Som investor betaler du kun for vores arbejde, hvis der genereres et afkast, der er større end 7 % om året. Vi har derfor et stærkt incitament til at skabe det bedst mulige afkast for vores kunder. 

Kapitalforvaltning for private og erhverv

Såvel private som erhverv kan få brug for hjælp til forvaltning af kapital – og hos NewDeal Invest hjælper vi selvfølgelig begge kundetyper.

Ønsker du som privatperson at få din opsparing til at vokse, og står du ikke og skal bruge opsparingen til huskøb, kan du med fordel investere pengene. Pengene bliver kun mindre værd ved at stå passivt i banken, hvorfor det anbefales at få pengene til at arbejde for dig.

Som virksomhedsejer kan du også anvende kapitalforvaltning. Vi hjælper dig med at få din virksomheds formue til at vokse, så du kan koncentrere dig om at vækste din virksomhed.

Investering af frie midler

Står der et større kontantbeløb på din bankkonto, som ikke er øremærket et huskøb eller en anden større investering, kan du overveje at investere pengene i fonde.

Hos NewDeal Invest tilbyder vi investering af frie midler. Ved at investere i vores investeringsfond opnår du en stor risikospredning og gode forudsætninger for at opnå et positivt afkast på den lange bane.

 

Investering via holdingselskab

NewDeal Invest tilbyder som nævnt professionel kapitalforvaltning for erhverv, herunder for holdingselskaber. Driver du et holdingselskab, og har du midler stående i selskabet, som du gerne vil forvalte på fornuftig vis, så kan vi hjælpe.

Der er flere fordele ved at investere via et holdingselskab. En af fordelene er, at du selv bestemmer, hvornår den personlige beskatning skal finde sted, og at afkast af investeringer beskattes ensartet efter lagerprincippet.

Hør mere om kapitalforvaltning hos NewDeal Invest

Ønsker du de bedste forudsætninger for at få din formue til at vokse? Så anvend NewDeal Invest som din kapitalforvalter, og lad os i fællesskab investere i fremtidens teknologiske vindere.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde som en professionel kapitalforvalter, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon og mail, ligesom der er mulighed for at booke et fysisk møde. Vi kan bl.a. gøre dig klogere på vores investeringsstrategi, risikoprofil, prisstruktur m.v.

 

Betingelser for at kunne bruge NewDeal Invest som kapitalforvalter

Vi tilbyder langsigtet kapitalforvaltning for private og erhverv.

For at kunne oprette dig som investor hos NewDeal Invest skal du lave en minimumsinvestering på €100.000 svarende til ca. 750.000 kr.

Du har også mulighed for at bruge os som forvalter, hvis du bor i udlandet, eller ikke har dansk statsborgerskab. I den forbindelse skal du gennem vores internationale oprettelsesproces.

Bliv kontaktet

Direkte kontakt

Mads Christiansen

Vil du selv kigge mere?

Mads Christiansen fra Millionærklubben og grundlægger af NewDeal Invest forklarer her (på engelsk) om konceptet bag NewDeal Invest, og hvordan vi i NewDeal Invest tænker investeringer for vores investorer gennem blandt andet virksomhedsskatteordningen og VSO-midler.

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0