Top-Down & Bottom-Up Research

Vores proces er baseret på fremtiden.

Vi investerer i innovation, vækst og disruption. Det er vores speciale, og det er det, vi er gode til.

Vi har en kvalitativ tilgang til de virksomheder vi investerer i. Vi tilstræber at have en dyb forståelse virksomhederne. Forståelsen dannes over tid, vi kalder det kumulativ viden. Vi bruger megen tid på at lytte til visionære ledere, fordi disse ledere ofte er længst fremme i forståelsen af fremtiden.  

Eftersom vi fokuserer på fremtiden og hvad der bliver den næste store ting, er vi ikke begejstrede for regnskabsfolk og deres DCF-modeller; disse metoder er baseret på fortiden, og derfor ikke orienteret mod den hurtige udvikling vi ser i dag. 

Vi sammenligner de klassisk arbejdende analytikeres forudsigelser med vores eget syn på fremtiden for at finde attraktive investeringer. 

NewDeal Invest proces

Proces

Samarbejde & alternative data

Med hensyn til det team, vi har, er vi stolte af den rækkevidde, vi har i investeringsmiljøet. Vi er i daglig kontakt med andre kapital- og hedgefonde, interessenter i forskellige sektorer og et fantastisk netværk, nationalt og internationalt. Det betyder, at vi har en fordel i forhold til mange andre, da vi samarbejder aktivt med vores partnere i vores analysearbejde.

Derudover fokuserer vi ikke kun på regnskabstal, men også på alternative data (og datakilder) til at vurdere virksomhedens udvikling og potentiale.

Digitalisering, vækst og innovation

Vi investerer kun i det, vi forstår, og vores speciale er primært centreret omkring innovation, disruption og vækst. For os er value-sektorer ikke, hvor morgendagens store virksomheder skabes, så grundlæggende går vi altid efter virksomheder med fokus på stærk vækst, digitalisering og data. Virksomheden skal være under udvikling og have innovation som en grundlæggende værdi.

Dette er virksomheder, hvor volatilitet vil være højere end i klassiske virksomheder, men vi arbejder med tesen om, at en mere aggressiv risk/reward belønnes. Verden bevæger sig altid, og virksomhederne skal gøre det samme. Innovation skaber momentum, og vi vil foretage investeringer i virksomheder, der tror på vækst skabt gennem innovation og fremskridt.

Langsigtede megatrands

I disse årtier oplever vi eksplosiv innovation og disruption af eksisterende sektorer og at nye sektorer dukker op baseret på denne innovationsevne. Dette er de to typer vækst, vi investerer i.

Vi tror på fremtiden. Vi bruger udviklingen som baggrund for vores investeringer i dag, og det giver mulighed for at investere i vækstvirksomheder. Deres DNA er baseret på at gøre ting forskelligt fra det, vi tidligere har kendt.

NewDeal Invest

Ovenstående er, hvad der har skabt investeringsstrategien i NewDeal Invest. Det er vores DNA og hvad vi baserer vores analyser og screeninger af investeringssager på. Dette giver os en fordel på et aktiemarked, der primært fokuserer på sikre aktier, DCF-modeller og alt, hvad der kan retfærdiggøre en investeringssag.

Vi gør tingene anderledes.

I større grad fokuserer vi på et stærkt samarbejde med vores partnere og alternative data for at finde morgendagens virksomheder inden for megatrends, som vi definerer som afgørende, og som har den nødvendige vækst, mangfoldighed og innovation for at opfylde ambitionen.

Vi gør det anderledes end de andre. Men vi gør det med erfaring, fremragende sektorviden og et unikt netværk.

Vi er NewDeal Invest.