Job

Om os

NewDealers.

Vi betragter os selv som visionære analytikere, der ser anderledes på verden end de traditionelle fonde. Vi er et kompakt team, hvor læring og viden er øverst på vores liste. Vi har hinandens ryg, når vi forbereder analyser og rapporter. På den måde sørger vi altid for at levere det bedste stykke arbejde til både teamet, men vigtigst af alt: til vores investorer.

Lyder det som et sted for dig? Send en jobansøgning til mike@newdealinvest.dk.

 I særlige tilfælde tager vi også praktikanter ind. Dette er dog mere undtagelsen end reglen.

VI ER HER FOR DIG - OG DU ER HER FOR OS.

Bliv en del af NewDeal Invest

Vi pakker ikke tingene ind i NewDeal Invest. Vi har prøvet at bygge virksomheder før, og det er super hårdt. Det betyder også, at arbejde fylder en stor del af ens hverdag – men det er derfor, vi mener, at vi er de bedste. Og det ønsker vi også, du er.

Vi er et firma, der sørger for at sætte de bedst mulige rammer for dig – fordi de bedtse rammer for dig, er de bedste rammer for os.

Dedikation
Erfaring
Læringslyst
Lave DCF-analyse
VORES VÆRDIER

Hvad er vi kendte for?

1

Arbejdsomhed. Vi har hjulpet med at opbygge virksomheder før, og vi har endda investeret i virksomheder som investorer. Vi ved, at det kræver arbejdsomhed og engagement at have en veldrevet fond, der leverer de forventede resultater. Derfor bruger vi meget af vores tid på fonden – og det er det mindste, man skal forvente. 

2

Alternativ data. Vi anerkender værdien af andre fondes metoder, men i den type virksomheder, der er på vores radar, vil de matematiske modeller ikke fungere ideelt.

DCF-modellen er beregnet til at stole på klassisk forretning, men ikke hyper-scale-ups; Virksomheder, der leverer vækst snarere end fortjeneste – som desuden går efter at være markedsleder på et nyt marked. Derfor er vi tilhængere af crowdsourcing, alternativ data og unik viden om sektorerne.

3

Vækst. Vi elsker vækst! Ikke at det er et mål i sig selv – men at skabe resultater på vegne af vores investorer, er det, vi er her for. Vi har den samme holdning i vores personlige liv, hvor vi altid stræber efter at være bedre i morgen, end vi er i dag. Læring, forskning og netværk giver os adgang til at vokse konstant. Det er på samme måde, vi ser vores investeringer – de skal vokse, de skal være bedre i morgen, end de er i dag – ellers bliver de overhalet.