Om NewDeal Invest

Hvem er vi?

NewDeal Invest

NewDeal Invest er stiftet af fondschef Mads Christiansen og drives af Mads Christiansen og hans hold, der deler hans syn på, hvor verden bevæger sig hen.

Vi har hver især forskellige kompetencer, men vi deler den samme investeringsfilosofi. Vi er investorer, og vores strategi er compounding. 

Compounding betyder, at vi investerer i virksomheder, som har en høj sandsynlighed for en god fremtid og derfor vil generere et god afkast. Vi er særligt interesseret i virksomheder, der ledes af virksomhedens grundlægger, og hvor kulturen i virksomheden er innovativ og fremadskuende.

FOndschef

Mads Christiansen

Mads Christiansen er ekspert i digital innovation.

Hans speciale er digitale virksomheder, digitale forretningsmodeller, digitale platforme, digital transformation, gaming og e-commerce.

Mads har et meget stort og bredt netværk af professionelle og private investorer, der giver ham mulighed for at følge med i udviklingen af virksomheder i hele verden. Mads er også rådgiver for en nordamerikansk hedgefond, han er freelance virksomhedskonsulent og -rådgiver og sidder i bestyrelsen i flere digitale virksomheder.

Oprindelig uddannet speciallæge i almen medicin.

Head of investor relations

Søren Gaun

Søren Gaun er medstifter af NewDeal Invest og står for kontakten med NewDeal Invests investorer. Søren er ansvarlig for vores kommende investornetværk og -portal.

Han er grundlægger og tidligere direktør for Danmarks største vikarbureau for læger, MedFlex A/S. Han er Business Angel i en række nystartede virksomheder og scale-ups.

Søren har et vidtrækkende netværk af investorer, virksomhedsejere og industrieksperter. Som investor har han mange års erfaring på aktiemarkedet på tværs af sektorer. Han specialiserer sig i digitalisering og megatrends.

Oprindelig uddannet speciallæge i almen medicin.

Aktieanalytiker

Alex Haak

Alex Haak er investor med mange års erfaring inden for analyse af vækstvirksomheder i en række sektorer. Alex har en kandidatgrad i økonomi fra Vrije University Amsterdam.

I NewDeal Invest er Alex ansvarlig for at overvåge eksisterende beholdninger samt udforske nye investeringsmuligheder. Desuden er det af stor værdi, at Alex forstår den klassiske investeringsverden.

Alex’ netværk af professionelle og private investorer er på størrelse med det netværk, Mads’ har, og relationerne til andre professionelle investorer giver en værdifuld adgang til et meget stort informationsflow.

Han har grundlagt og er administrerende direktør for Azac – et data- og forskningsfirma med fokus på sociale platforme og live streaming platforme. Alex’ kendskab til alternative data er af stor værdi for NewDeal Invest.   

Junior Analytiker

Lasse Mejlholm

Med syv års investeringserfaring i forskellige værdipapirtyper afslutter Lasse i øjeblikket sine studier inden for økonomi og forretningsadministration på Aalborg Universitet. 

Lasse kan godt lide at kombinere sin erfaring med teori og perspektiver fra nogle af feltets bedste personligheder.

Han specialiserer sig i at analysere økonomi på sektor- og virksomhedsniveau primært med fokus på vækst-KPI’er og værdiansættelse af en virksomhed, men også analyser af megatrends og hvordan vi kan anvende denne viden i vores strategi.

Andet information

Advokat: Mazanti-Andersen Partners. 

Bank: Nordea. 

Broker: Saxo Bank.

Hvem er NewDeal Invest?

NewDeal Invest proces
Hvordan arbejder vi?

Vores proces

Vi arbejder hver dag på at forstå, hvilken retning verden udvikler sig i. Vi leder efter de virksomheder, som er med til at udvikle verden. Vi leder efter virksomheder med innovative kulturer og fremadsynede ledere. Vi skeler også til prissætningen af virksomhederne, men vi tror på, at vinderne bliver ved med at vinde.