Om NewDeal Invest

Hvem er vi?

NewDeal Invest

NewDeal Invest er stiftet af fondschef Mads Christiansen og drives af Mads Christiansen og hans hold, der deler hans syn på, hvor verden bevæger sig hen.

Vi har hver især forskellige kompetencer, men vi deler den samme investeringsfilosofi. Vi er investorer, og vores strategi er compounding. 

Compounding betyder, at vi investerer i virksomheder, som har en høj sandsynlighed for en god fremtid og derfor vil generere et god afkast. Vi er særligt interesseret i virksomheder, der ledes af virksomhedens grundlægger, og hvor kulturen i virksomheden er innovativ og fremadskuende.

FOndschef

Mads Christiansen

Mads Christiansen er ekspert i digital innovation.

Hans speciale er digitale virksomheder, digitale forretningsmodeller, digitale platforme, digital transformation, gaming og e-commerce.

Mads har et meget stort og bredt netværk af professionelle og private investorer, der giver ham mulighed for at følge med i udviklingen af virksomheder i hele verden. Mads er også rådgiver for en nordamerikansk hedgefond, han er freelance virksomhedskonsulent og -rådgiver og sidder i bestyrelsen i flere digitale virksomheder.

Oprindelig uddannet speciallæge i almen medicin.

Andet information

Advokat: Mazanti-Andersen Partners. 

Bank: Nordea. 

Broker: Saxo Bank.

Hvem er NewDeal Invest?

NewDeal Invest proces
Hvordan arbejder vi?

Vores proces

Vi arbejder hver dag på at forstå, hvilken retning verden udvikler sig i. Vi leder efter de virksomheder, som er med til at udvikle verden. Vi leder efter virksomheder med innovative kulturer og fremadsynede ledere. Vi skeler også til prissætningen af virksomhederne, men vi tror på, at vinderne bliver ved med at vinde.