NewDeal Invest

New focus
We underwrite the future.
New vision
We embrace a complex world full of probabilistic occurrences.
New price
Our fee structure aligns our interest with that of our customers.
New methods
We are open, we share and collaborate.
New edge
Game theory. We are actively and openminded looking for an edge.

Det her er NewDeal Invest.

NewDeal Invest er en investeringsfond specialiseret i innovation, digitalisering og fremtid. Vi omfavner det faktum, at verden ændrer sig i et hastigt tempo, og det er her, vi ser de bedste muligheder. Vi bruger rigtig meget tid på at prøve at forstå fremtiden.

Vi investerer globalt, fortrinsvist i selskaber, der bruger digitalisering til at skabe nye løsninger på gamle problemer. De selskaber, der er interessante for os, er ofte disruptere af andre virksomheder, som ikke fokuserer på innovation.

Nogen vil sige, at vi har stor risiko, fordi vi har selskaber med høj vækst i porteføljen. Jeg, derimod, mener, at innovation og digitalisering giver en ret høj sikkerhed i porteføljen på langt sigt, fordi vores virksomheder er på den rigtige side af innovationskurven. 

Mit hold og jeg ser frem til at byde dig velkommen som investor.

Med venlig hilsen

Mads Christiansen 
Fondschef  

Innovation er nøglen til vækst.

Hvad NewDeal Invest står for

Vores tilgang til investering

01

Marked

Vi er specialister i e-handel, gaming, digitalisering og digitale platforme generelt. Vores investeringer er globale.
02

Research

Vi bruger klassiske researchmetoder til at lave due diligence af interessante virksomheder, men vigtigst af alt samarbejder vi også med andre professionelle og private investorer for at undersøge de virksomheder, vi har på radaren.
03

Investering

Vi investerer i innovation, digitalisering og fremtid, hvilket betyder, at de sektorer, som har vores interesse, ofte er med til at ændre verden.
FONDSCHEFEN HAR ORDET:

"Nysgerrighed og åbent mindset øger afkastet"

De bedste investeringsmuligheder finder vi ofte, hvor andre investorer ikke kigger, eller hvor deres logik og deres modeller giver dem en værdisætning, som vi med vores tilgang kan se anderledes. Vores proces er bygget til at omfavne kompleksiteten i verden. En af vores måder at gøre dette på er ved at samarbejde meget aktivt med tusindvis af investorer, private og institutionelle.
Mads Christiansen
Fondschef