Bliv investor

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi laver i NewDeal Invest, så lad os tage en uforpligtende snak om det. Hvis du indtaster dit telefonnummer eller din e-mail her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. -Mads

Bliv kontaktet

Direkte kontakt

Mads Christiansen

Hos os er der ingen skjulte omkostninger. 

  1. Vores management fee er 0,00 %. Du betaler ikke noget depotgebyr eller andre løbende udgifter.
  2. Vi tager os kun betalt, hvis vi slår markedets gennemsnitlige udvikling. Det betyder, at vi tager et performance fee på 20 % af det merafkast vi laver ud over 7 % om året (0,026 % rising watermark pr. dag). Hvis værdien af fonden falder i en periode, så beregner vi derfor ikke noget performance fee, før vi har indhentet det tabte og har indhentet de 0,026 % /dag, du som investor ville have haft, hvis fonden var vokset med 7 % om året. Vores watermark ”nulstilles” ikke årligt, som det sker andre steder, og du kommer aldrig til at betale for den samme performance 2 gange.
  3. Der er et Entry Fee på 2,5 % af beløbet, du investerer, og ved salg af dine aktier betaler du et fladt administrations fee på DKK 5.000, der dækker håndteringen af din udtræden fra fonden.
  4. Der er en emissions- og indløsningsomkostning på 0,3 % ved ind- og udtræden af selve fonden, som beskytter eksisterende investorer mod udgifter.

Det er simpelt, fair og motiverer til en langsigtet investeringsstrategi.

Vil du selv kigge mere?