Skip to content

Investor Update – 22. sept. 2022

Markederne er svingende, men humøret er stadigvæk i top. I denne investor-update får jeg sat et perspektiv på, hvorfor tech-aktier/ny teknologi historisk set, slår value-aktier i et bear-marked. Der bliver derudover sat fokus på bestemte aktier, som vi har i vores porteføljer. Vi kigger også Nasdaq 100 i sømmene og ser, hvad det indeholder, og hvordan forskellige virksomheder er vægtede der.Vækst skaber værdi, og aktier vil derfor altid være det bedste hedge mod inflation.

Læs også vores guide til Virksomhedsskatteordningen her.

Mads Christiansen

Mads Christiansen

Mads Christiansen er fondschef hos NewDeal Invest

NewDeal Invest indlæg, artikler og andet materiale skal ikke tolkes om en anbefaling til køb og salg af aktier generelt or konkret i forhold til de virksomheder, der nævnes. Det kan ikke forventes at det omtalte eller andre anbefalinger i fremtiden vil skabe et positivt afkast. Ethvert indlæg, artikel eller andet materiale er et produkt af vores egne holdninger og antagelser.

Tilmeld dig NewDeals
Nyhedsbrev

Listen to
our podcast

Podcast paa Spotify
Podcast paa Apple Podcast
Podcast paa Google Podcast
Podcast paa Stitcher

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage løbende opdateringer om investeringer, hvad der rør sig på aktiemarkedet, i New Deal Invest samt informationer om arrangementer med Mads

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0