Skip to content

Bliv kontaktet

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi laver i NewDeal Invest, så lad os tage en uforpligtende snak om det. Hvis du indtaster dit telefonnummer eller din e-mail her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. -Mads

Bliv kontaktet

Direkte kontakt

Mads Christiansen

Hos os er der ingen skjulte omkostninger. 

  1. Vores management fee er 0,00 %. Du betaler ikke noget depotgebyr eller andre løbende udgifter.
  2. Vi tager os kun betalt, hvis vi slår markedets gennemsnitlige udvikling. Det betyder, at vi tager et performance fee på 20 % af det merafkast vi laver ud over 7 % om året (0,026 % rising watermark pr. dag). Hvis værdien af fonden falder i en periode, så beregner vi derfor ikke noget performance fee, før vi har indhentet det tabte og har indhentet de 0,026 % /dag, du som investor ville have haft, hvis fonden var vokset med 7 % om året. Vores watermark ”nulstilles” ikke årligt, som det sker andre steder, og du kommer aldrig til at betale for den samme performance 2 gange.
  3. Der er et Entry Fee på 2,5 % af beløbet, du investerer, og ved salg af dine aktier betaler du et fladt administrations fee på DKK 5.000, der dækker håndteringen af din udtræden fra fonden.
  4. Der er en emissions- og indløsningsomkostning på 0,3 % ved ind- og udtræden af selve fonden, som beskytter eksisterende investorer mod udgifter.

Det er simpelt, fair og motiverer til en langsigtet investeringsstrategi.

Vil du selv kigge mere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage løbende opdateringer om investeringer, hvad der rør sig på aktiemarkedet, i New Deal Invest samt informationer om arrangementer med Mads

Webinar

NewDeal Invest:​​​​​​​ Web 3.0